Over LOTS

Restaurant Lots

Welkom bij restaurant LOTS!

LUNCH DINER | BORRELS BITES
LOTS is 7 dagen per week geopend vanaf 11:00.
Onze kaart is verrassend en wordt regelmatig vernieuwd. Wij werken graag met producten passend in het seizoen en uit de regio.
Wij gaan voor kwaliteit en alles draait om beleving. Dit is terug te zien aan ons interieur.
Wist je dat je bij LOTS ook pannenkoeken kunt eten? Deze bakken wij op ambachtelijke wijze!

Iets te vieren?
Ook dat kan bij LOTS. Kijk onder het kopje ‘speciale gelegenheden’ en neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen persoonlijk door, zodat wij uw moment onvergetelijk kunnen maken.

LOTS is te vinden aan de N65 in het mooie dorp Helvoirt.

Geef LOTS cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de giftcard van LOTS een leuke manier om iemand te verrassen. De giftcard is vanaf € 15,00 verkrijgbaar bij ons aan de bar. Loop gerust binnen en krijg de giftcard in een mooie geschenkverpakking mee. Ook als het gaat om zakelijke cadeaus ben je bij LOTS aan het juiste adres, vraag naar de mogelijkheden!

Speciale gelegenheden

Verjaardagen, vergaderingen, studeren, babyshowers, 21-diners? Iedere gelegenheid is speciaal, zowel voor u als voor ons. Daarom vinden wij het belangrijk vooraf uw wensen goed door te spreken, zodat wij vervolgens uw moment onvergetelijk kunnen maken! 

Lots of choices

Onze kaart is verrassend en word regelmatig verwisseld. Wij werken graag met producten passend in het seizoen en uit de regio.
LOTS staat ook bekend om haar klassieke pannenkoeken die op ambachtelijke wijze worden gebakken.

Bekijk onze menukaarten hieronder door er op te klikken

Lots of moments

×