Restaurant

Net even anders

Bij LOTS denken we net even anders. Want bij ons kunt u niet alleen terecht voor een ambachtelijke pannenkoek, maar ook voor vele andere lunch- en dinergerechten. Oubollig? Zeker niet, wij staan voor moderne koeken en gerechten die gelijk staan aan ons interieur, zowel binnen als buiten op ons verwarmde overdekte terras.

Uiteraard staan voor de liefhebbers ook de klassiekers op onze menukaart, maar wij proberen u ook altijd weer te verrassen! Zoals een overheerlijke pannenkoek met gekruide gamba’s met in de wok bereide verse groenten en een sweet chili saus. Of heeft u meer zin in een tournedos met verse frites in schil, warme groenten en een lekkere jus? Of toch liever een Helvoirtse eend?

Naast een aantal van deze bijzondere gerechten werken we ook graag met seizoensgebonden producten. Zo blijft de kaart altijd weer afwisselend.

Een aantal keer per jaar organiseren wij een thema-avond met asperges, kreeft, wild of cocktails in de hoofdrol. Kijkt u op onze website onder kopje ‘Actueel’ voor een overzicht.