Privacy en cookie policy

Cookie Policy

Voor een goed werkende site zijn een aantal functionele cookies nodig. Ook wordt surfgedrag volledig anoniem geanalyseerd met Google Analytics. Cookies zijn kleine tekstbestanden die we op jouw device (computer, tablet of mobiele telefoon) plaatsen wanneer je onze website bezoekt. Van deze cookies zijn sommige essentieel voor de werking van de website. Andere cookies zorgen ervoor dat jouw websitegebruik bijgehouden wordt. Het gebruik van cookies is absoluut veilig. Het is voor kwaadwillenden niet mogelijk om persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit een cookie te herleiden.

Welke cookies kunnen op de website gebruikt worden:

Essentiële cookies

Deze cookies zijn onmisbaar voor onze website. Hiermee kunt u de pagina’s bekijken en van de functies gebruikmaken. Zonder deze noodzakelijke cookies zouden de website niet probleemloos kunnen functioneren.

Analytische cookies
Webgedrag wordt wordt geanalyseerd via Google Analytics. Analytisches cookies verzamelen informatie over uw gebruik van de site en helpen ons het functioneren ervan te verbeteren. Zo vertellen deze cookies ons welke pagina’s van de website het meest worden bezocht en hoe het algemene gebruik van de site eruitziet, welke problemen u bij het gebruik van de site ondervindt en of onze reclames doeltreffend zijn.

Hieronder vind je de cookies die voor deze analyse gebruikt worden:

_ga: uniek ID om gegevens te verzamelen via Google Analytics.
_gid: uniek ID om gegevens per pagina te verzamelen via Google Analytics.

Benieuwd naar de werking van deze cookies? Check dan onderstaande link: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

 

Cookies verwijderen in uw browser?
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Meer weten over het verwijderen van cookies? Bekijk dan onderstaande links.

Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95647

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Edge
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/10607/microsoft-edge-view-delete-browser-history

Firefox
http://support.mozilla.org/nl/kb/Cookies%20in-%20en%20uitschakelen?s=cookies&r=2&as=s

Safari
http://support.apple.com/kb/PH5042

Active Cookies

Naam Waarde

Privacy Policy

LOTS Helvoirt, gevestigd aan Oude Rijksweg 20, 5268 BT Helvoirt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Voor het laatst aangepast op 21 mei 2018.

Contactgegevens: https://lotshelvoirt.nl/ – Oude Rijksweg 20, 5268 BT Helvoirt – 0411641266 – info@lotshelvoirt.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
LOTS Helvoirt verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Woonplaats

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@lotshelvoirt.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
LOTS Helvoirt verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming
LOTS Helvoirt neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LOTS Helvoirt) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
LOTS Helvoirt bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
LOTS Helvoirt verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door LOTS Helvoirt en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@lotshelvoirt.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Lots Helvoirt wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
LOTS Helvoirt neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@lotshelvoirt.nl

LOTS Helvoirt

info@lotshelvoirt.nl
0411 64 12 66
Oude Rijksweg 20, 5268 BT Helvoirt

Facebook