LOTS, for pancakes & fine food

Per 1 februari zal op het pand van Den Tol Helvoirt een nieuwe naam prijken; LOTS, for pancakes & fine food.

In ons 1e jaar hebben we gerealiseerd dat wij graag directer en eigenzinniger op vragen uit de markt in willen springen, wat binnen een bestaande formule niet altijd mogelijk is. Mede hierdoor hebben wij ervoor gekozen ons los te koppelen van de formule ‘Den Tol’ om verder te gaan werken aan onze eigen identiteit en visie. Vanaf de start van LOTS Helvoirt zullen wij hoge eisen blijven stellen aan de kwaliteit maar ook de originaliteit van onze pannenkoeken. Om dit te waarborgen is onlangs de creatieve chef-kok Rob Koetje toegetreden als mede-eigenaar naast Silvie Poelmann, maar ook gastvrouw pur sang Britt Vissers. Zo staat er een kundig team waardoor wij nog beter constante kwaliteit en service kunnen bieden.

Met hun enthousiasme toegevoegd bouwt LOTS verder aan een modern en gezellig restaurant voor jong en oud. Zoals velen al weten staan wij ver van het stoffige imago van een pannenkoekenrestaurant en deze trend zetten wij ook in de toekomst voort. Daarom zijn de lunch- en dinerkaart verrassend en worden deze aangevuld met seizoensgerechten, zonder iets te kort te doen aan de tijdloze klassiekers. ‘Fine Food’ in onze nieuwe naam staat voor alles behalve pannenkoeken. Dat wil zeggen een uitgebreide lunchkaart met een keur aan gebak, broodjes, uitsmijters en salades of juist kleine bites voor bij de borrel. Op de nieuwe dinerkaart staan naast pannenkoeken ook een malse biefstuk, een zacht gegaarde zalm of kan er gekozen worden voor de Big Brabo Burger!

Thema-avonden als een winters wild-diner of een zwoele sangria-avond zullen met enige regelmaat georganiseerd worden. En last but not least blijft de afhaalservice ook bestaan! Bel voor reserveringen naar het vertrouwde nummer 0411-641266 of mail naar ons nieuwe mailadres info@lotshelvoirt.nl.

Bron: helvoirt.net

  • Share: